Muşchi de vită pe pat de cartofi şi spanac

Printeaza

Muşchi de vită pe pat de cartofi şi spanac din: muschi de vita, cartofi, spanac, ceapa verde, unt, ou, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Muschi_de_vita_pe_pat_de_cartofi_si_spanac

  • 600 g muschi de vita
  • 2 cartofi mari
  • 500 g spanac
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 8 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi spanacul, spălaţi-l şi scurgeţi-l de apă. Curăţaţi ceapa, spălaţi-o şi tocaţi-o mărunt. Amestecaţi într-un castron cartofii curăţaţi, spălaţi şi daţi pe răzătoarea mare, cu spanacul tocat, oul, ceapa verde, sare şi piper, după gust. Omogenizaţi bine compoziţia obţinută, împărţiţi-o în 4 părţi şi puneţi pe rând fiecare parte, la prăjit, în câte 2 linguri de ulei.

Curăţaţi muşchiul de vită de pieliţe şi tendoane, spălaţi-l şi ştergeţi-l cu şerveţele absorbante. Tăiaţi-I în felii de circa 2cm grosime, presăraţi-le cu sare şi piper şi ungeţi-le cu puţin unt topit. Frigeţi-le, apoi pe un grătar încins, la foc mare, câte 1 minut pe fiecare parte.

Serviţi câte 2-3 felii de muşchi de vită la porţie, puse pe patul de cartofi şi spanac, iar deasupra cărnii puneţi puţin unt şi piper proaspăt măcinat.

Muşchi de vită pe pat de cartofi şi spanac

Muschi_de_vita_pe_pat_de_cartofi_si_spanac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.