Muschi de vita pe gratar

Printeaza

Muschi de vita pe gratar din: rosii, muschi de vita, vin rosu, apa minerala, ulei de masline, rozmarin, boabe piper rosu, sare si piper.

Ingrediente:Muschi_de_vita_pe_gratar

  • 6 rosii
  • 400 g muschi de vita
  • 200 ml vin rosu
  • 200 ml apa minerala
  • 50 ml ulei de masline
  • rozmarin
  • boabe piper rosu
  • sare
  • piper macinat

 

Mod de preparare:

Scoatem de la frigider muşchiul de vită marinat cu o seară înainte în baiţ. Pentru amestecul de baiţ recomandăm: turnăm peste ulei, vinul, apa minerală, sarea şi piperul măcinăt. Tăiem muşchiul în două bucăţi şi îl punem în baiţul obţinut. Păstrăm peste noapte.

Frigem muşchiul scos din baiţ pe grătarul bine încins, împreună cu roşiile întregi. Dacă dorim un muşchi în sânge, îl frigem 4-5 minute pe fiecare parte. Dacă îl dorim mediu, îl frigem 8 minute pe fiecare parte. Iar dacă îl dorim bine pătruns, atunci îl frigem 10-12 minute pe fiecare parte.

Servim ornat cu boabe de piper roşu şi crenguţe de rozmarin.

Muschi de vita pe gratar

Muschi_de_vita_pe_gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.