Muşchi de vită cu sos de ananas

Printeaza

Muşchi de vită cu sos de ananas din: muschi de vita, ulei de masline, lamaie, ananas, ghimbir, salata verde, sare, boabe de piper verde.

Ingrediente:Muschi_de_vita_cu_sos_de_ananas

  • 800 g muschi de vita
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie
  • 800 g ananas din compot
  • 1 lingura ghimbir proaspat ras
  • 1 salata verde
  • sare
  • 1 lingura boabe de piper verde

 

Mod de preparare:

Scurgeţi ananasul de zeama de compot şi mărunţii fructele pentru a obţine un piure cât mai fin. Puneţi într-o tigaie 3 linguri ulei şi căliţi ghimbirul proaspăt ras pe răzătoarea cu ochiuri mici. Adăugaţi coaja rasă de lămâie, piperul verde, puţină sare şi piureul de ananas.

Dacă este prea gros sosul obţinut, puteţi să adăugat i putină zeamă de compot. Tăiaţi muşchiul în felii cu grosimea de 2 – 3 cm.

Prăjiţi fiecare bucată în ulei, câte 3-4 minute pe fiecare parte, la foc iute. Puneţi muşchiul prăjit pe foi de salată şi turnaţi deasu­pra 1 – 2 linguri de sos de ananas.

Adăugaţi câte un sfert de lămâie la fiecare porţie.

Muşchi de vită cu sos de ananas

Muschi_de_vita_cu_sos_de_ananas

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.