Muşchi de vită cu roşii coapte si sos de hrean

Printeaza

Muşchi de vită cu roşii coapte si sos de hrean din: muschi de vita, rosii, unt, marar, sare, piper, hrean, smantana, suc de lamaie, sos tabasco, mustar, sare si piper.

Ingrediente:Muschi_de_vita_cu_rosii_coapte_si_sos_de_hrean

  • 700 g muschi de vita
  • 500 g rosii mici (cherry)
  • 100 g unt
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

sosul:

  • 3 linguri hrean ras (pe razatoare mica)
  • 500 ml smantana
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 1 lingurita sos tabasco
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amestecaţi într-un castron hreanul cu sucul de lămâie. Adăugaţi smântână, sosul Tabasco, muştarul, sare şi piper după gust. Omogenizaţi bine şi puneţi sosul la frigider până în momentul servirii. Spălaţi roşiile, stropiţi-le cu ulei,-sare şi piper şi puneţi-le la copt în cuptor, într-o tavă mai mare, pentru circa 30 de minute.

Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, tăiaţi muşchiul de vită în 4 bucăţi. Presaţi fiecare bucată cu podul palmei. Puneţi-le, apoi pe un grătar bine încins şi frigeţi-le la foc iute câte 3-5 minute pe fiecare parte. In timp ce carnea se frige pe grătar, tocaţi mărunt mărarul şi amestecaţi 1 lingură de mărar cu untul puţin înmuiat.

Luaţi carnea de pe grătar, puneţi-o pe farfurii încălzite, apoi imediat puneţi pe fiecare bucată de muşchi câte 1 linguriţă de unt amestecat cu mărar şi presăraţi sare şi piper după gust. Serviţi muşchiul de vită fierbinte cu roşiile cherry coapte şi cu sosul de hrean.

Muşchi de vită cu roşii coapte si sos de hrean

Muschi_de_vita_cu_rosii_coapte_si_sos_de_hrean

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.