Muşchi de vită cu ciuperci de pădure

Printeaza

Muşchi de vită cu ciuperci de pădure: muschi de vita, ciuperci de padure, amidon, vin alb, coniac, zahar, legume, sare, piper.

Carnea de vită este una dintre cele mai populare și apreciate tipuri de carne consumate în întreaga lume. Este bogată în nutrienți esențiali, inclusiv proteine, fier, zinc și vitamina B12. Carnea de vită este, de asemenea, o sursă bună de creatină, un compus care ajută la producerea de energie în mușchi.

Există mai multe tipuri de carne de vită, iar acestea diferă în funcție de vârsta animalului și de partea corpului din care provine carnea.

Carnea de vită tânără, cunoscută sub numele de carne de vițel sau carne de vită albă, are o culoare mai deschisă și o textură mai moale decât carnea de vită matură.

Carnea de vită matură, cunoscută sub numele de carne de vită roșie, are o culoare mai închisă și o textură mai densă.

 

Ingrediente: Muschi_de_vita_cu_ciuperci_de_padure.png

  • 2 kg muşchi de vită
  • 300 g ciuperci de pădure
  • 1 linguriţă amidon
  • 200 ml vin alb
  • 30 ml coniac
  • 1 linguriţă zahăr
  • legume
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Porţionezi carnea şi o treci prin amidon şi prin condimente, apoi o rumeneşti pe ambele părţi.

Adaugi zahă­rul şi îl caramelizezi rapid la un foc iute, apoi îl stingi cu vinul. Adaugi ciupercile de pădure şi laşi să dea totul într-un clocot.

La final, adaugi coniacul pentru a se păstra aroma acestuia.

Decorezi o farfurie cu trandafiri de morcovi opăriţi în abur, conopidă şi sparanghel alb rumenit pe grătar.

Muşchi de vită cu ciuperci de pădure

Muschi_de_vita_cu_ciuperci_de_padure.png

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.