Muschi de porc umplut si mar copt

Printeaza

Muschi de porc umplut si mar copt din: muschi de porc, carne de pui, ou, ceapa, patrunjel, sare, piper, ulei, bacon, apa, mere.

Ingrediente:Muschi_de_porc_umplut_si _mar_copt

  • 1 muşchiuleţ de porc
  • 300 g carne tocată de pui
  • 1 ou
  • 1 ceapă
  • 1 mână pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 10 felii bacon
  • 100 ml apă fiartă
  • mere coapte

 

Mod de preparare:

Tai muşchiuleţul de porc în jumătate, pe lung, fără să-l desprinzi. Baţi carnea cu ciocanul şi o condimentezi cu sare şi piper după gust.

Toci ceapa şi o căleşti în ulei până devine sticloasă, adaugi carnea de pui şi amesteci până scade zeama. Dai deoparte şi laşi la răcorit, apoi adaugi oul, pătrunjelul tocat, sarea şi piperul după gust.

Intinzi umplutura peste muşchiuleţ şi rulezi. Imbraci rulada în felii de bacon şi o legi cu sfoară alimentară, o aşezi în tavă şi torni apa.

O ţii la cuptor 50 de minute, acoperită cu folie de aluminiu, apoi o dai deoparte şi o mai laşi 10 minute, până se rumeneşte. Serveşti rulada cu măr copt.

Muschi de porc umplut si mar copt

Muschi_de_porc_umplut_si _mar_copt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. A iesit bun muschiul de porc?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.