Muschi de porc in crusta de cascaval si verdeata

Printeaza

Muschi de porc in crusta de cascaval si verdeata din: file de porc, ulei de măsline, usturoi, parmezan, verdeaţă asortată, tocată (pătrunjel, ceapă verde, busuioc), coaja de lamaie, pesmet, sare, piper, rosii cherry

Muschi_de_porc_in_crusta_de_cascaval_si_verdeata

Ingrediente:

  • 700 g file de porc
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 căţel de usturoi
  • 20 g parmezan ras
  • o mână de verdeaţă asortată, tocată (pătrunjel, ceapă verde, busuioc)
  • 1 lingură coajă de lămâie rasă
  • 1 lingură pesmet
  • sare, piper
  • 4 crenguţe de roşii cherry

Mod de preparare:

Se curăţă carnea de eventualele zgârciuri rămase şi se presară cu piper. Se amestecă uleiul de măsline cu usturoi tocat, caşcaval şi coajă de lămâie rasă. Se adaugă parmeza­nul.

Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjeşte carnea de jur-împrejur. Apoi se tăvăleşte prin crusta verde şi se aşază într- o formă de sufleu.

Se adaugă roşiile cherry şi se coc cca 15 min, în cuptorul încins la 180 °C. Când carnea este gata, se scoate din cup­tor şi se înveleşte cu folie; se lasă să se odihnească 15 min.

Apoi se taie carnea felii, din care trebuie să se extragă toate cadou­rile. Bucăţile de friptură se servesc cu roşii cherry, eventual pe felii de baghetă.

Muschi de porc in crusta de cascaval si verdeata

Muschi_de_porc_in_crusta_de_cascaval_si_verdeata

Pofta buna!

 

 

 

retete

Mușchi de Porc Fript – Rețeta Perfectă pentru Ocazii Speciale

Mușchi de Porc Fript – Rețeta Perfectă pentru Ocazii Speciale din: muschi de porc, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, vin rosu. Descoperă cum să pregătești un mușchi de porc fript la perfecție, o rețetă clasică, perfectă pentru orice ocazie specială. Simplă, dar impresionantă, această rețetă transformă o masă obișnuită într-un festin memorabil. Ingrediente: […]

retete

Aperitiv delicios cu muschi de porc

Aperitiv delicios cu muschi de porc din: chifle, muschi de porc, varza, ceapa, maioneza, ketchup, ulei, usturoi si unt. Ingredinte: 6 chifle 600 gr. muschi de porc 1 buc. varza mica 2 buc. ceapa 3 linguri maioneza 3 linguri ketch-up ulei usturoi unt   Mod de preparare Carnea se taie in cuburi mai groase. Ceapa […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.