Muschi de porc impanat cu carnati

Printeaza

Muschi de porc impanat cu carnati din: file de porc, carnati, unt, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Muschi_de_porc_impanat_cu_carnati

  • 1 muşchi file de porc
  • 3 cârnaţi lungi
  • 1 pachet unt
  • 1 lingură cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

În carne se face un gol cât să încapă cei trei cârnati, cu ajutorul cozii lungi a unei linguri de lemn.

Se umple muschiul astfel perforat cu cârnatii si se unge pe toată suprafata cu unt. Se aşază în tava de copt şi se presară cimbru, sare si piper. Se lasă la cuptor aproximativ o oră, până când din carne nu mai iese suc roz, ci alb.

Se lasă apoi 10 minute să stea înainte de tăia si servi.

 

Muschi de porc impanat cu carnati

Muschi_de_porc_impanat_cu_carnati

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.