Muschi de porc cu sos de caise si mustar

Printeaza

Muschi de porc cu sos de caise si mustar din: muschi de porc, caise si mustar.

Ingrediente:Muschi_de_porc_cu_sos_de_caise_si_mustar

  • 500 g muschi de porc
  • 3 linguri de caise uscate, maruntite
  • 1/4 cana de mustar

 

 

 

Mod de preparare:

Carnea se sareaza si se pipereaza. Mustarul si caisele uscate se amesteca intr-un bol.

Carnea se pune la cuptorul bine incalzit, timp de 15 minute. Apoi se adauga si sosul de mustar si caise uscate.

Se mai lasa cateva minute in cuptor pana se rumeneste.

Dupa ce se raceste, se taie felii groase de un deget.

Friptura de porc cu sos de caise si mustar se poate servi alaturi de mai multe garnituri.

Muschi de porc cu sos de caise si mustar

Muschi_de_porc_cu_sos_de_caise_si_mustar

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Nu prea ma omor eu dupa sosul asta, nu inteleg de unde alaturarea asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.