Muşchi de porc cu prune

Printeaza

O reteta delicioasa de muschi de porc cu: prune, gem de prune, vin alb sec, sare, piper, cimbru, ulei.

Ingrediente: Muşchi de porc cu prune

  • 800 g muşchi de porc
  • 150 g gem de prune
  • 100 g prune
  • 100 ml vin alb sec
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei

Mod de preparare:

Spală muşchiul de porc, şterge-l cu un şervet absorbant şi condimentează-l cu sare, piper şi cimbru. Unge-l cu ulei. înfăşoară-l în folie şi lasă-l la rece circa o oră. Aşază-l într-o tavă unsă. Stropeşte-l cu ulei şi puţină apă. Lasă-l să se rumenească în cuptor.

Separat, fierbe prunele în vin, la bain-marie. Adaugă gemul şi un praf de sare. Când frip­tura este gata, pune sosul de prune şi lasă câteva minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.