Muschi de porc cu linte si varza rosie

Printeaza

Muschi de porc cu linte si varza rosie din: muschi de porc, unt, busuioc, linte, muguri de pin, sare, piper, varza rosie.

Ingrediente:Muschi_de_porc_cu_linte_si_varza_rosie

  • 600 g muschi de porc
  • 50 g unt
  • o legatura busuioc
  • 300 g linte
  • 100 g muguri de pin
  • sare
  • piper
  • 200 g varza rosie

 

Mod de preparare:

Mugurii de pin se maruntesc si se pun intr-o tigaie fara grasime. Se prajesc usor si se dau deoparte. La mixer se pun 40 g unt si se mixeaza pentru a obtine o spuma in care se adauga busuiocul marunt tocat si muguri de pin maruntiti.

Carnea se freaca cu sare si piper. Untul ramas se pune pe o bucata de folie de aluminiu si peste el se asaza carnea. Se ruleaza usor cu ajutorul foliei, pentru ca toata carnea sa primeasca unt, se ifasoara in folie, care se strange la capete, si se da la cuptor pentru 15 minute.

Apoi se desface folia si se lasa inca 10 minute sa devina auriu, frumos rumenit. Se serveste cu linte fiarta si calia apoi in putin ulei, alaturi de varza rosie si soul de unt.

Muschi de porc cu linte si varza rosie

Muschi_de_porc_cu_linte_si_varza_rosie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.