Muschi de porc cu ciuperci si struguri

Printeaza

Muschi de porc cu ciuperci si struguri din: muschiulet de porc, ciuperci, struguri, ceapa, smantana, vin, unt, sare, piper.

Ingrediente:Muschi de porc cu ciuperci si struguri

  • 800 g muşchiulet de porc
  • 600 g ciuperci
  • un ciorchine struguri
  • 2 cepe
  • 200 ml smântână de gătit
  • 100 ml vin alb
  • 25 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa foarte fin tăiată se căleşte în unt topit. Se adaugă carnea, se presară cu sare şi piper. Se toarnă vinul şi se lasă pe foc 20 de minute. Apoi, carnea se scoate.

Se pun ciupercile şi boabele de struguri, smântână si se mai lasă 10 minute pe foc. Carnea se aduce la masă cu sosul cu ciuperci şi struguri.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.