Muschi de miel cu smantana si marar

Printeaza

Muschi de miel cu smantana si marar: muschi de miel, smantana, marar, sare, faina, ulei.

Ingrediente:Muschi de miel cu smantana si marar

  • 1/2 kg muschi de miel
  • 1 cana de smantana
  • 2 linguri de marar tocat
  • sare
  • 1 lingurita faina
  • 1 ceasca ulei

 

Mod de preparare:

Muschiul se taie felii groase, care se pun in ulei incins. Cand carnea s-a albit, se scot feliile pe o farfurie.  In uleiul ramas se adauga smantana si faina desfacuta intr-o caesca de apa calda. Se pun feliile de muschi, se sareaza si se adauga marar tocat.

Se acopera cratita cu un capac si se fierbe la foc mic.Se serveste fierbinte, cu mamaliguta calda.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.