Muschi alb rafinat

Printeaza

Muschi alb rafinat din: muschi de porc, morcovi, porumb, seminte de pin, seminte de dovleac, spanac, vin, unt, cimbru, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Muschi alb rafinat

  • 1 kg muşchi de porc
  • 2-3 morcovi
  • 1 conservă mică de porumb
  • 50 g seminţe de pin
  • 1 00 g seminţe de dovleac
  • 100 g frunze de spanac
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2 linguri cu unt
  • cimbru
  • rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie carnea pe lung şi bate-o de câteva ori cu ciocanul de şniţele. Pune sare şi piper şi dă la rece.

Opăreşte morcovii întregi în apă cu sare şi taie-i bastonaşe delicate.

Intinde carnea, aşază un strat subţire de frunze de spanac opărit (sau dezgheţat), seminţe de pin, boabe de porumb şi seminţe de dovleac prăjite şi zdrobite în piuliţă.

Rulează strâns, leagă cu aţă alimentară şi prăjeşte ruloul în untul încins în care ai presărat cimbru şi rozmarin.

Pune-l într-o tavă, strecoară grăsimea rămasă, adaugă un pahar cu vin şi unul de apă şi dă la cuptorul încins.

Stropeşte din când în când şi ai grijă să-l întorci pentru a se pătrunde carnea pe toate părţile.

Scoate când s-a rumenit frumos şi taie după ce s-a răcorit.

Serveşte rulada alături de un piure de spanac şi avocado ori de broccoli cu un strop de brânză.

 

 

Muschi alb rafinat

Muschi alb rafinat

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.