Musaca cu gorgonzola

Printeaza

O reteta delicioasa de mancare cu gorgonzola din: carne, gorgonzola, oua, chifle, rosii, pesmet, mustar, ceapa rosie, usturoi, hasmatuchi, sare, piper si boia dulce.

Ingrediente:Musaca cu gorgonzola

  • 1 kg carne amestec
  • 250 g gorgonzola
  • 4 ouă
  • 2 chifle mari vechi
  • 4 roşii
  • 50 g pesmet alb fin
  • 50 g muştar
  • 2 cepe roşii
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 legătură hasmaţuchi
  • sare
  • piper
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Ceapa, spălată şi curăţată, o toci mărunt. Chiflele le înmoi în apă rece şi le storci bine. Din ceapă, pâine, carne, ouă şi pesmet faci un amestec, iar la urmă, adaugi şi usturoiul tocat mărunt. Speli has­maţuchi şi rupi frunzuliţele, apoi adaugi în compoziţie 3/4 din legătură.

Pui apoi sare, piper, muştar şi boia, după gust. Roşiile le opăreşti, le decojeşti şi le tai felii, la fel şi brânza. încingi cuptorul la 175 de grade şi intro­duci tava.

Musaca cu gorgonzola

Musaca cu gorgonzola

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.