Musaca din pulpe de pui cu legume

Printeaza

Musaca din pulpe de pui cu legume

Musaca din pulpe de pui cu legume

Ingrediente:

  • 300 g pulpe de pui dezosate
  • 3 cartofi
  • două cepe potrivite
  • 4 roşii
  • doi morcovi
  • piper boabe
  • sare
  • pătrunjel
  • foi de dafin

Preparare:

Se taie cartofii, roşiile, ceapa şi morcovul rondele, apoi se aşază într-o tavă un strat de cartofi, peste care se pun roşii, ceapă, morcov, piper boabe, sare şi foi de dafin.

Peste legume se aşază un rând de carne, se repetă până se termină ingredientele. Deasupra, lăsaţi un strat de carne, pentru un aspect plăcut.

Se ţine la cuptor circa o oră. Se serveşte caldă, decorată cu pătrunjel verde tocat.

Musaca din pulpe de pui cu legume

Musaca din pulpe de pui cu legume.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Asa fac eu musaca de cartofi.

    Ingrediente:

    800 g cartofi
    500 g carne tocata
    100 g cascaval
    1 ceapa mare
    2 catei usturoi
    2 rosii pasate
    pasta de tomate
    patrunjel
    sare si piper

    Mod de preparare:

    Se curata cartofii si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Dupa ce prinde putina culoare se adauga si carnea tocata.

    Se lasa aproximativ 15 minute, iar spre final se adauga rosiile pasate, usturoiul maruntit, patrunjelul, sarea si piperul.

    Intr-o tava se aseaza un rand de cartofi, apoi amestecul de carne, peste care se aseaza ultimul rand de cartofi. Pe deasupra se rade cascaval, iar apoi se toarne pasta de tomate diluata cu apa.

    Se baga la cuptor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.