Musaca din cartofi, branza si cabanos

Printeaza

 Musaca din cartofi, branza si cabanos

Pui la fiert 7-8 cartofi cu tot cu coajă, iar când sunt gata îi cureţi şi-i dai pe răzătoarea mare. Razi şi 200 g telemea şi 100 g parizer, tai mărunt o ceapă şi 200 g salam, tai bucăţi 100 g cabanos.

Baţi apoi bine 4 ouă cu condiment şi 1-2 linguri bulion. într-o tavă unsă cu margarină, aşezi în straturi cartofii, telemeaua, parizerul, ceapa, salamul, cabanosul, apoi torni ouăle bătute.

Adaugi după gust sare şi piper, presari pătrunjel verde tocat mărunt şi dai la cuptor pentru 30 de minute.

Musaca din cartofi, branza si cabanos

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.