Musaca de vinete cu cascaval si carne

Printeaza

Musaca de vinete cu cascaval si carne din: carne tocata de vita, vinete, rosii in bulion, bulion, rosie, ceapa, usturoi, suc de lamaie, oua, cascaval, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Musaca_de_vinete_cu_cascaval_si_carne

  • 350 g carne tocata de vita
  • 3 vinete
  • o cutie mare de rosii in bulion
  • o lingura cu varf de bulion
  • o rosie
  • o ceapa mare
  • un catel de usturoi
  • sucul unei lamai
  • 2 oua
  • o lingura cascaval ras
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Vinetele se taie felii, se dau cu sare si se coc 10 minute într-o tavă unsă cu ulei. Intr-o tigaie, se pune puţin ulei si se călesc ceapa mărunţită şi usturoiul felii.

Când au devenit translucide se adaugă roşiile fără pieliţe şi bulionul. Se lasă pe foc 20 de minute. Se adaugă carnea, se amestecă şi se mai lasă 5 minute pe foc.

In tavă se aşază un strat de vinete, carne cu sos si tot asa. Ouăle se bat, se adaugă suc de lămâie si se toarnă peste musaca. Se presară caşcaval şi se dă la cuptor 15 minute.

Musaca de vinete cu cascaval si carne

Musaca_de_vinete_cu_cascaval_si_carne

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Asta cand apar vinetele 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.