Musaca de varza dulce si smantana

Printeaza

Musaca de varza dulce si smantana din: varza, carne de porc, vita, pui, ceapa, grasime, smantana, sare, piper, maghiran, rosii, supa de carne.

Ingrediente: Musaca_de_varza_dulce_si_smantana

  • 1 varza
  • 500 g carne de porc, vita sau pui
  • 2 cepe
  • 50 g grasime
  • 300 g smantana
  • sare, piper, maghiran
  • 2 rosii
  • 1 litru supa de carne

Mod de preparare:

Treci carnea prin masina de tocat. Toci ceapa marunt si le calesti impreuna in grăsime, adaugand cate putina apa, pana cand carnea se inmoaie. Le iei de pe foc, adaugi rosiile taiate bucatele, 100 g smantana si potrivesti gustul de sare si piper sau maghiran. Amesteci bine si le lasi sa se raceasca.

Separat, desfaci varza in foi, pe care le oparesti, apoi le pui pe o sita sa se scurga. Intr-o cratita unsa, asezi alternativ foi de varza si de umplutura. Subtiezi 150 g smantana cu supa, o torni deasupra si dai cratita la cuptor la foc domol, pana scade si se inmoaie varza.

Servesti musacaua cu restul de smantana deasupra.

Musaca de varza dulce si smantana

Musaca_de_varza_dulce_si_smantana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.