Musaca de piure cu pui

Printeaza

Musaca de piure cu pui din: piept de pui, cartofi, margarina, lapte, ardei gras, cascaval, ceapa.

Ingrediente:Musaca_de_piure_cu_pui

  • 1 piept pui
  • 1 kg cartofi
  • 3 linguri margarina
  • 1 pahar lapte
  • 1 ardei gras rosu
  • 200 g cascaval
  • 1 ceapa

 

Mod de preparare:

Prepari piureul din cartofi cu 2 linguri margarina si lapte. Toci ceapa marunt si ardeiul cubulete. Dai cascavalul prin razatoare, iar pieptul de pui il dai prin masina de tocat. Calesti ceapa intr-o lingura de margarina, atat cat sa se inmoaie putin.

Adaugi pieptul de pui, ardeii si 1/2 din cantitatea de cascaval. Amesteci pana omogenizezi compozitia si presari putina sare. Intr-o tava unsa cu margarina sau tapetata cu hartie de copt, asezi 1/2 din cantitatea de piure si nivelezi uniform pe toata suprafata. Pui deasupra umplutura de carne.

Adaugi restul de piure, presari feliute de ardei gras si restul de cascaval. Dai la cuptor, la foc potrivit, circa o ora, apoi lasi putin sa se racoreasca, pentru a se taia frumos.

Musaca de piure cu pui

Musaca_de_piure_cu_pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.