Musaca de pastai

Printeaza

Musaca de pastai din: pastai, carne, ceapa, ulei, oua, sare, piper, ketchup.

Ingrediente:Musaca de pastai

  • 1 kg păstăi
  • 1/2 kg carne tocată
  • 5 cepe
  • 200 ml ulei
  • 9 ouă
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ketchup picant

 

Mod de preparare:

Fierbi păstăile, le strecori şi le laşi la răcit. Toci ceapa, o căleşti în ulei, adaugi şi carnea tocată şi o amesteci până ce îşi schimbă un pic culoarea, apoi o laşi la răcit.

După ce s-a răcit, ames­teci compoziţia de carne şi ceapă cu 4 ouă, sare şi piper după gust. Ungi o tavă mai mare cu ulei, aşezi un strat de păstăi, presari un pic de sare, apoi compoziţia de carne şi iarăşi un strat de păstăi, apeşi puţin cu mâna, torni ouăle rămase bătute cu ketchup.

Dai musacaua la cuptor pentru 40 de minute la foc potrivit.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.