Musaca de macaroane cu conopida

Printeaza

Musaca de macaroane cu conopida

Ingrediente:Musaca de macaroane cu conopida

  • 200 g macaroane
  • 2 ouă
  • 100 g unt
  • 1 lingură făină
  • 1 pahar lapte
  • 2 linguri caşcaval ras
  • 1 conopidă
  • sare
  • pesmet

 

Mod de preparare:

Fierbi macaroanele în apă clodptită cu sare, le scurgi şi le clăteşti cu apă rece. Separat fierbi şi conopida în apă clocotită cu sare, scurgi şi separi bucăţelele şi le opăreşti cu unt.

Aşezi într-o formă unsă cu unt şi tapetată cu pesmet un rând de macaroane, unul de conopidă. Torni făina amestecată cu laptele şi presari caşcavalul şi bucăţile de unt deasupra. O coci la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.