Musaca de loboda cu carne

Printeaza

Musaca de loboda cu carne din: loboda, unt, cartofi, carne tocata, lapte, cascaval, ceapa, ou, faina, sare si piper.

Ingrediente:Musaca_de_loboda_cu_carne

  • 1 kg loboda
  • 100 g unt sau margarina
  • 300 g cartofi
  • 250 g carne tocata de porc sau de vita
  • 150 ml lapte
  • 100 g cascaval
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 50 g faina
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Alegi şi speli foarte bine loboda, frunză cu frun­ză. înăbuşi loboda în jumătate din cantitatea de unt, împreună cu carnea şi ceapa tocată. Separat, fierbi cartofii sau îi coci în cuptor, apoi îi cureţi şi îi tai în felii.

Ungi un vas de yena cu unt şi pui un strat de cartofi, unul de lobodă înăbuşită şi umpli va­sul pe trei sferturi, aşezând ultimul strat de cartofi. Baţi oul întreg, adaugi făina combinată cu lapte şi torni amestecul peste musaca.

Deasupra pre­sari caşcaval ras şi cuburi mici de unt. Laşi vasul la cuptor 30 de minute, până când musacaua se rumeneşte frumos.

Musaca de loboda cu carne

Musaca_de_loboda_cu_carne

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.