Musaca de legume cu sos de ciuperci

Printeaza

Musaca de legume cu sos de ciuperci 

Ingrediente:Musaca de legume cu sos de ciuperci

  • 200 g morcovi
  • 600 g cartofi
  • 250 g spanac
  • 330 g mazare
  • 50 g ceapa taiata marunt
  • 1 legatura patrunjel verde tocat
  • 50 g unt
  • 15 g pesmet
  • 25 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • condimente
  • sos ciuperci

Mod de preparare:

Cartofii se fierb in coaje, se curata si se taie felii. Morcovii se curata si se fierb, apoi se taie felii. Spanacul se fierbe, se raceste si se taie. Mazarea se fierbe.

In untul incalzit se adauga sosul de ciuperci si se amesteca bine. Se adauga smantana si se fierbe 10 minute. Compozitia se amesteca cu cartofii, morcovii, mazarea, spanacul, ceapa, patrunjelul verde. Se adauga sare, piper, condimente

Se tapeteaza o tava cu unt si pesmet. Se adauga compozitia, se presara deasupra cascavalul si se introduce in cuptorul incins 10 minute. Se serveste fierbinte cu sos de ciuperci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.