Musaca de dovlecei, paste si carne

Printeaza

Musaca de dovlecei, paste si carne

Ingrediente:Musaca de dovlecei, paste si carne

  • 1 dovlecel
  • 2 bucăţi piept de pui
  • 200 g paste făinoa­se
  • 2 ouă
  • 200 g smân­tână
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Treci carnea prin maşina de to­cat, condimentezi şi adaugi ceapa tăiată şi călită. Fierbi pastele în apă cu sare şi puţin ulei şi când sunt gata le treci sub un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă.

Dovleceii îi tai rondele. După ce le-ai pregătit pe toate, aşezi într-un vas rezistent la cuptor uns cu unt un strat de dovlecei, un strat de paste, carnea condimentată, iar paste şi ultimul strat de dovlecei.

Baţi ouăle cu smântâ­nă, pui sare şi piper, torni compoziţia în vas şi dai totul la cuptor pentru 30 de minute. Dacă-ţi place, mai pui şi caşcaval răzuit înainte să dai totul la cuptor.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.