Musaca de conopidă cu ficăţei de pasăre

Printeaza

Musaca de conopidă cu ficăţei de pasăre din: conopida, ficat de pasare, ceapa, unt, ou, sare, piper, pesmet.

Ingrediente:Musaca de conopida cu ficatei de pasare

  • 1 conopidă mare
  • 1/2 kg ficat de pasăre
  • 1 ceapă
  • 3 linguri de unt
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri de pesmet

 

Mod de preparare:

Speli bine conopida, o desfaci în bucheţele şi o pui la fiert în apă cu sare. în acest timp cureţi ficăţeii şi ceapa, tai ceapa mărunt şi le pui apoi să se călească în untul topit.

După ce conopida a fiert, o laşi să se scurgă, iar ficăţeii şi ceapa le treci prin maşina de tocat.

Amesteci apoi compoziţia de ficăţei cu oul, potriveşti gustul de sare şi piper şi aşezi într-un vas uns cu unt un strat de conopidă, unul de compoziţie şi altul de conopidă.

Presari apoi pesmetul cernut, stropeşti cu unt topit şi dai musacaua la cuptor pentru 25 de minute.

Musaca de conopidă cu ficăţei de pasăre

Musaca de conopida cu ficatei de pasare

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.