Musaca de cartofi cu linte

Printeaza

Musaca de cartofi cu linte

Ingrediente:Musaca de cartofi cu linte

  • 500 g cartofi
  • 200 g linte
  • 1 ceapă
  • 2 Iinguri untură
  • 1 lingură pesmet
  • 1 lingură bulion
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii cu coajă, se curăţă şi se taie felii. Se fierbe din timp lintea, se scurge şi se trece prin maşina de carne. Într-o tigaie se prăjeşte o ceapă cu puţină untură, se adaugă lintea şi se mai ţine câteva minute pe foc, se adaugă sare şi piper.

Se unge o cratiţă cu untură, se presară pesmet, se aşază un rând de cartofi, unul de linte şi aşa mai departe.

Se toarnă o ceaşcă de apă în care s­a amestecat bulionul şi se dă la cuptor.

Când este gata se răstoarnă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.