Musaca de cartofi cu ciuperci si verdeata

Printeaza

Musaca de cartofi cu ciuperci si verdeata din: ciuperci, cartofi, ceapa, ulei, nucsoara, suc de rosii, verdeata, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Musaca_de_cartofi_cu_ciuperci_si_verdeata

  • 1 kg ciuperci
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 4 linguri ulei
  • nucsoara rasa
  • 4 linguri suc de rosii
  • 1 legatura verdeata tocata marunt
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Daţi ciupercile prin maşina de tocat împreună cu ceapa. Tocătura obţinută căliţi-o 10 minute în ulei, apoi potriviţi de sare şi piper şi adăugaţi verdeaţa tocată şi nucşoara.

Fierbeţi catofii curăţaţi şi faceţi din ei un piure.

Ungeţi un vas cu ulei, tapetaţi-l cu pesmet şi puneţi straturi de cartofi şi ciuperci, ultimul strat fiind de cartofi.

Deasupra puneţi sucul de roşii. Puneţi tava la cuptor, până când se rumeneste bine deasupra.

Musaca de cartofi cu ciuperci si verdeata

Musaca_de_cartofi_cu_ciuperci_si_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.