Musaca de cartofi cu branzeturi si marar

Printeaza

Musaca de cartofi cu branzeturi si marar din: cartofi, branza de vaci sarata, cascaval, oua, marar verde, unt, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Musaca_de_cartofi_cu_branzeturi_si_marar

  • 500 g cartofi
  • 250 g branza de vaci sarata
  • 200 g cascaval
  • 4 oua
  • 2 legaturi marar verde
  • 50 g unt
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi speli şi îi tai cubuleţe, apoi îi pui la fiert în apă cu sare. Când sunt fierţi, dar fără să se sfărâme, îi aşezi într-o tavă de cuptor unsă cu unt şi adaugi uleiul. Dai brânzeturile prin răzătoarea mare, apoi le amested cu ouăle bătute spumă separat şi legăturile de mărar verde tocat mărunt.

Condimentezi cu sare şi piper şi adaugi peste cartofi, amestecând totul cu o spatulă, astfel amestecul reuşeşte să pătrundă până la fundul tăvii. Dai tava la cuptorul încins şi laşi până capătă o crustă aurie.

Serveşti cartofii cu smântână din belşug.

Musaca de cartofi cu branzeturi si marar

Musaca_de_cartofi_cu_branzeturi_si_marar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.