Musaca de carne si ciuperci

Printeaza

O reteta gustoasa de musaca din: carne tocata, ciuperci, smnatana, ceapa, oua, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente: Musaca de carne si ciuperci

  • 600 g ciuperci cu pălării mari
  • 400 g carne tocată
  • 1 ceapă
  • 4 ouă
  • 3 linguri smântână
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli ciupercile, le tai picioruşele şi frigi pălăriile pe grătarul încins. Cureţi ceapa, o tai mărunt, toci şi picioruşele rămase de la ciuperci, apoi le căleşti împreună cu carnea în ulei 10-15 minute.

Amesteci compoziţia obţinută cu 3 ouă bătute, verdeaţa tocată şi potriveşti de sare şi piper. Aşezi apoi, într-un vas, un strat de pălării de ciu­perci, compoziţia de carne şi încă un strat de pălării de ciuperci.

Amesteci smântână cu oul rămas, torni peste musaca şi dai totul la cuptor pentru 35-40 de minute.

Musaca de carne si ciuperci

Musaca de carne si ciuperci

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna musacaua de carne cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.