Musaca cu piept de pui si cartofi

Printeaza

Musaca cu piept de pui si cartofi din: piept de pui, cartofi, ceapa, morcov, oua, smantana, sare, cimbru, patrunjel.

Ingrediente:Musaca cu piept de pui si cartofi

  • 1 piept mare de pui
  • 1 1/2 kg cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 4 oua
  • 1 ceasca smantana
  • sare
  • cimbru
  • patrunjel

Mod de preparare:

Cureti şs speli cartofii, apoi ii tai cubulete si ii pui la fiert cu apa si sare. Speli pieptul de pui si il tai cubulete mici. Intr-o tigaie de teflon pui 1 cub de unt, apoi bucatelele de pui si le rumenesti la foc mic. Cureti ceapa si morcovul, iar ceapa o toci marunt. Morcovul il dai pe razatoarea mica si il adaugi peste pieptul de pui.

Adaugi sare si o cescuta de apa, acoperi si lasi sa fiarba inbusit pana scade apa si s-au patruns toate. Apoi lasi la racit. Intre timp, scurgi apa de la cartofi, ii pasezi bine ca la piure, dar sa iasa un piure vartos, adaugi unt, 2 oua, sare. Peste compozitia de pui adaugi 1 ou batut bine, 1 lingurita de bulion, cimbru si sare.

Intr-un vas de yena uns cu unt pui un strat de piure, nivelezi bine, asezi iar un strat de carne si la final, un strat de piure. Deasupra bati oul ramas cu smantana si dai la cuptor. Cand e gata, servesti musacaua calda cu suc de rosii sau salata de varza.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.