Musaca cu mozzarella si ciuperci

Printeaza

Musaca cu mozzarella si ciuperci din: mozzarella, cartofi, ciuperci, ceapa, usturoi, oua, patrunjel, marar, unt, pesmet, ulei, sare.

Ingrediente:Musaca_cu_mozzarella_si_ciuperci

  • 200 g mozzarella
  • 1 kg cartofi
  • 700-800 g ciuperci
  • 2-3 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 3 oua
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 50 g unt
  • 2-3 linguri cu pesmet
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli cartofii şi îi pui la fiert în coajă. Cureţi ceapa, o tai şi o căleşti în ulei. Adaugi şi ciupercile spă¬late, curăţate şi tăiate după preferinţă. La final adaugi usturoiul zdrobit şi sarea. Pui şi verdeaţa tocată fin. Ungi o tavă cu unt şi o tapetezi cu pesmet.

Cureţi cartofii şi îi tai felii mai groase. Adaugi apoi ciupercile. Acoperi cu un alt strat de cartofi, iar la final adaugi ouăle bătute cu mozzarella rasă.

Ţii la cuptor, la foc mediu, timp de 30-35 de minute.

Musaca cu mozzarella si ciuperci

Musaca_cu_mozzarella_si_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.