Muraturi la bidon

Printeaza

Muraturi la bidon

Ingrediente:Muraturi la bidon

  • 3-4 verze potrivite, tăiate în patru
  • 1-2 conopide desfăcute în bucheţele
  • 2 verze roşii tăiate în patru
  • 1 găleată gogonele
  • 1 kg mor­covi curăţaţi şi tăiaţi în două
  • 1 ţelină
  • 5-6 mere
  • 1 dovlecel tăiat în 4-6 felii
  • 1 kg ceapă albă mai mică
  • 1-2 căpăţâni usturoi
  • 1 kg gogoşari
  • 3-4 pişcătoţi (ardei iuţi)
  • 5-6 păstăi de fasole
  • frunze de ţelină
  • mărar
  • cimbru
  • tarhon
  • piper boabe
  • boabe de muştar
  • 2 foi de dafin
  • crengi de vişin

 

Mod de preparare:

Pui la fiert cam 20 1 apă cu 20 linguri sare şi, fierbinte, o torni peste legume. Trei zile la rând goleşti bidonul de murătură, o fierbi dn nou şi o tomi peste ele.

Apoi dai bidonul la rece. Este delicioasă! Cantitatile sunt pentru un bidon de 35 l.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.