Muraturi: Gogonele în saramură

Printeaza

O reteta de gogonele in saramura din: gogonele, morcovi, telina cu frunze, usturoi, ardei iute, sare si apa.

Ingrediente:Gogonele în saramură

  • 5 kg gogonele
  • 1/2 kg morcovi
  • 2 ţeline cu frunze
  • usturoi
  • ardei iute
  • sare
  • apă

 

Mod de preparare:

Curăţă legumele, iar morcovii şi ţelinele taie-le felii sau în figuri geometrice şi aşază-le pe pereţii borcanului. Pune gogonelele în bor­cane cu frunze de ţelină pe fund şi cu ardei iute şi usturoi printre ele.

Fă o saramură clasică din apă şi sare grunjoasă, las-o să se răcească 1/2 oră şi toarn-o peste legume. închide borcanele ermetic şi pune-le in camara.

Gogonele în saramură

Gogonele în saramură

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.