Muesli elvetian

Printeaza

Muesli elvetian din: fulgi e ovaz, lapte, mere, migdale, nuci sau arahide, iaurt.

Ingrediente:Muesli

  • 250 g fulgi de ovăz
  • o cană de lapte degresat
  • 2 mere
  • 50 g migdale, nuci sau arahide
  • 200 g iaurt natural

 

Mod de preparare:

Amestecă fulgii de ovăz cu laptele într-un castronel şi lasă-le în frigider peste noapte. Dimineaţa, curăţă

2 mere, toacă fructele oleaginoase şi amestecă-le cu restul de ingrediente.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.