Mucenici moldovenesti (varianta)

Printeaza

Mucenici moldovenesti din: aluat de cozonac, miere, nuca, zahar, zahar vanilat.

Ingrediente:Mucenici moldovenesti

  • aluat de cozonac
  • miere
  • nucă pisată
  • zahăr
  • zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Modelezi din cocă mucenicii, sub formă de 8, îi aşezi în tava de copt şi îi laşi să crească 10-15 minute.

Introduci tava în cuptor, la foc potrivit, pentru 30-35 de minute, până se rumenesc frumos.

Cât sunt fierbinţi, îi ungi cu miere şi presari deasupra nucă pisată, amestecată cu zahăr şi zahăr vanilat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.