Mozaic surpriză

Printeaza

Mozaic surpriza din: carne tocata, oua, apa, ceapa, ardei grasi, pesmet, mustar, mozzarella, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocata (preferabil de pui sau curcan)
  • 3 oua
  • 120 ml apa
  • 2 cepe
  • 3 ardei grasi (rosu, galben, verde)
  • 50 g pesmet
  • 1 lingura cu mustar
  • 150 g mozzarella
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune carnea tocată fin într-un bol adânc. Adaugă sarea, piperul măcinat, apa, ouăle bătute vârtos, ceapa tăiată fin şi muştarul.

Toarnă compoziţia într-un vas dreptun­ghiular, acoperă cu pesmet şi bagă la cuptor 45-50 de minute. Lasă la răcit cel puţin o jumătate de oră.

Taie compoziţia ca pe un blat de tort, în trei foi. Curăţă ardeii de cotor şi seminţe, taie-i în fâşii late de 1 cm. Pune prima felie de carne în acelaşi vas.

Aşază ardeii şi presară mozzarella. Repetă operaţia până termini toate feliile de carne. Dă la cuptor un sfert de oră.

Mozaic surpriză

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.