Mousse de ciocolată cu chili şi ciocolată neagră

Printeaza

O reteta de mousse de ciocolata cu chili si ciocolata neagra din: cuvertura de ciocolata amara, cuvertura, lapte, chili, galbenus, zahar si frisca.

Ingrediente:Mousse de ciocolată cu chili şi ciocolată neagră

  • 120 g cuvertură de ciocolată amară
  • 120 g cuvertură 72%
  • 2 linguri lapte
  • 1 linguriţă chili tocat
  • 70 g gălbenuş
  • 2 linguri zahăr
  • 400 ml frişcă

 

Mod de preparare:

Se topesc cuverturile împreună cu laptele, la bain-marie. Se bate gălbenuşul cu zahăr până se formează o spumă şi se amestecă împreună cu cuvertura lichidă şi chili.

Se bate frişca şi se înglobează în amestecul de ciocolată cu ou. Se lasă la frigider cel puţin 30 min. Spuma va fi mai fermă dacă este lăsa­tă la frigider o zi întreagă.

Mousse de ciocolată cu chili şi ciocolată neagră

Mousse de ciocolată cu chili şi ciocolată neagră

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • mousse de ciocolata neagra

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.