Mousse de branza cu dulceata de visine

Printeaza

Mousse de branza cu dulceata de visine din: branzica de vaci, unt, smantana, zahar dulceata de visine, esenta de vanilie.

Ingrediente:Mousse_de_branza_cu_dulceata_de_visine

  • 400 g brânzică de vaci
  • 50 g unt
  • 100 g smântână
  • 200 g zahăr
  • dulceață de vișine
  • esență de vanilie

 

Mod de preparare:

Se zdrobește brânzica de vaci și se freacă energic cu untul moale, zahărul și smântână.

Se adaugă esență de vanilie și se pune în boluri. Deasupra se pune în strat de dulceață de vișine.

Mousse de branza cu dulceata de visine

Mousse_de_branza_cu_dulceata_de_visine

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.