Mousse cu ciocolata, fructe si rom

Printeaza

Mousse cu ciocolata, fructe si rom  din: ciocolata alba de menaj, ciocolata neagra de menaj, oua, rom, fructe de sezon si zahar.

Ingrediente:Mousse cu ciocolata, fructe si rom

  • 100 g ciocolata alba de menaj
  • 100 g ciocolata neagra de menaj
  • 6 oua
  • 30 ml rom
  • 500 g fructe, dupa preferinta
  • 100 g zahar

 

 

Mod de preparare:

Radeţi ciocolata într-un vas, puneţi apoi la bain-marie şi topiţi cioco­lata. Amestecaţi pana la omogenizare, luaţi vasul de pe foc şi incorporati pe rând gălbenuşurile, amestecând după fiecare. Bateţi albu­şurile spumă şi adăugati în compoziţie, amestecând de jos in sus cu o spatula.

Adaugati romul şi repartizaţi compoziţia în boluri. Dati la frigider 2-3 ore. Curăţaţi fructele de sâmburi, puneţi într-un vas cu zahărul, la foc mic.

Lăsaţi să fiarbă până când se înmoaie. Turnaţi fructe deasupra fiecărei porţii de mousse.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.