Morcovi sote cu pesmet

Printeaza

Morcovi sote cu pesmet din: morcovi, unt, pesmet, sare.

Morcovi sote cu pesmet

Ingrediente:

  • 500 g morcovi
  • 2 linguri unt
  • pesmet
  • sare

Mod de preparare:

Se fierb morcovii, după ce s-au curăţat de coajă, cu apă caldă şi o linguriţă de sare.

Se lasă să scadă toată apa, după care se scot şi se acoperă cu pesmet prăjit în unt. Morcovii se fierb întregi şi se taie felii numai după ce au fiert.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.