Morcovi de iarna

Printeaza

Se curăţă, se taie felii ca tăiţeii, se pun în tigaie cu 1-2 linguri de unt sau untdelemn, se acoperă şi se scutură mereu.

Când sunt pe jumătate prăjiţi, se face un sos de zahăr cu 3-4 bucăţele şi se toarnă peste morcovi; se pune şi sare.

Se servesc bine scăzuţi.

Morcovi de iarna

 

 

 

 

 


Poate iti place si:

Tocanita de ciuperci cu legume si patrunjel

Tocanita de ciuperci cu morcovi

Tocanita de ciuperci cu morcovi din: ciuperci, ceapa, rosii, usturoi, cimbru, ulei, sare, piper. Ingrediente: un kg ciuperci o ceapă 500 g roşii de gătit 3 căţei usturoi 2-3 fire cimbru proaspăt o lingură ulei sare piper   Mod de preparare: Ciupercile se pun la fiert şi se lasă până se înmoaie. Intre timp, în […]

Supa crema de morcovi cu crutoane si verdeata

Supa crema de morcovi cu crutoane si verdeata

Supa crema de morcovi cu crutoane si verdeata din: morcovi, ceapa, cartofi, sare, ulei, crutoane, verdeata. Ingrediente: 500 g morcovi o ceapă 2 cartofi sare o lingură ulei crutoane pentru servit verdeaţă, după gust   Mod de preparare: Legumele curăţate şi spălate se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, se mixează […]

Salata de morcovi si praz cu maioneza

Salata de morcovi cu stafide

Salata de morcovi cu stafide din:  morcov, mere, stafide, smantana, ulei, zahar, lamaie, scortisoara, nucsoara, ienibahar. Ingrediente: 3 câni morcov ras mare 2 mere mari, acrişoare 1/4 cană stafide albe 1/2 cană smântână sau iaurt 3 linguri ulei de măsline suc de lămâie 1 linguriţă zahăr 1/4 linguriţă scorţişoară 1/4 linguriţă nucşoară rasă 1/8 linguriţă […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.