Morcovi copti

Printeaza

Morcovi copti din: morcovi, ulei, otet, miere.

Ingrediente:Morcovi copti

  • 1 kg de morcovi mici, curăţaţi
  • 3 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 2 linguri de oţet din vin alb
  • 2 linguri de miere lichidă

 

Mod de preparare:

Se incălzeşte cuptorul la 170° C/gaz 5. Se pun morcovii într-o tavă şi se amestecă cu ulei şi ceva sare şi piper. Se coc 30 de minute.

Se stropesc cu oţet şi miere, se amestecă bine şi se pun din nou la cuptor încă 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.