Morcovi copti cu mozzarella si coriandru

Printeaza

Morcovi copti cu mozzarella si coriandru din: morcovi, ulei de masline, otet balsamic, mozzarella, frunze de coriandru, coaja de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Morcovi_copti_cu_mozzarella_si_coriandru

  • 4 morcovi mari
  • 4 linguri ulei de masline
  • 4 linguri otet balsamic
  • 2 bile de mozzarella (a 100 g)
  • cateva frunze de coriandru
  • 1 priza de coaja de lamie rasa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă morcovii şi se înfăşoară în folie de aluminiu. Înainte de a închide pachetul, se mai adaugă câte o lingură de ulei şi una de oţet şi un praf de sare. Pachetele se aşază într-o tavă şi se coc cca 40 min. în cuptorul încins la 190 °C.

Se scot din cuptor şi se lasă să se răcească; abia apoi se despachetează şi se taie felii. Se repartizează pe farfurii şi se aşază deasupra felii de mozzarella; se sărează şi se piperează. Se garnisesc cu coriandru verde şi coajă de lămâie.

Morcovi copti cu mozzarella si coriandru

Morcovi_copti_cu_mozzarella_si_coriandru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.