Momite

Printeaza

Momite

Ingrediente:Momite

  • 1 kg momiţe
  • grăsime pentru prăjit
  • făină
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Spălăm bine momiţele de viţel. Scoatem pieliţele şi tăiem momiţele în bucăţi mari cît o nucă. Scurgem apa şi presarăm sare şi piper.

Tăvălim bucăţile în făină pe toate părţile şi le prăjim în untură încinsă.

Momiţele se prăjesc încet pentru ca să le pătrundă bine căldura. Se servesc fier­binţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.