Mancărică de salată

Printeaza

Mancărică de salată

Ingrediente:Mâncarica de salata

  • 1 căpăţână de salată
  • 1 ceapă veche
  • 1 cană de supă de legume făcută dintr-un cub de concentrat
  • 1 linguriţă de făină
  • 1 legătură de mărar
  • iaurt pentru servit

 

Mod de preparare:

Cu­reţi ceapa, o tai mărunt şi o pui să se înăbuşe în 2-3 linguri de supă. Adaugi salata spălată şi tăiată fâşii subţiri.

Adaugi restul de supă şi laşi mâncarea să fiarbă un sfert de oră.

Din făina dezlegată în puţină apă faci un sos pe care îl torni în mâncare. Adaugi şi mărarul tocat şi dai mâncarea la cuptor pentru 10 minute.

La masă o serveşti cu iaurt.

Mâncărică de salată

Mâncarica de salata

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.