Minitort aperitiv

Printeaza

O reteta delicioasa de minitort aperitiv din: paine, bacon, castraveti, unt, mustar, sare.

Ingrediente:

  • 12 felii de pâine toast
  • 200g bacon
  • 3 castraveţi
  • 100 g unt
  • 2-3 linguri cu muştar
  • sare

Mod de preparare:

Intr-un castron, freacă untul spumă. Adaugă muştarul şi un praf de sare. Indepărtează coaja de la feliile de pâine, apoi unge-le cu puţină cre­mă de unt.

Pregăteşte minitârturi din câte trei felii de pâine, între ele, pune fâşii de bacon şi rondele de castravete.

Poţi decora minitorturile cu ver­deaţă, rondele de ou fiert şi măs­line.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.