Minitarte cu sunca si cascaval

Printeaza

Minitarte cu sunca si cascaval din: oua, sunca de praga, ceapa, cascaval, aluat, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Minitarte_cu_sunca_si_cascaval

  • 3 oua
  • 4 felii sunca de Praga
  • 1 ceapa
  • 100 g cascaval
  • 2-3 foi aluat foietaj
  • ulei pentru uns foile
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ungi cu ulei fiecare foaie de foi- taj în parte. Incingi cuptorul. Baţi ouăle, adaugi şunca tăiată mă-runt, ceapa tocată, caşcavalul dat prin râzătoare, sarea şi piperul, pe care .le amesteci cu o lingură de lemn sau cu o furculiţă.

Ungi formele de tarte cu unt. Cu gura unui pahar, decupezi din aluat forme rotunde pe care le aşezi în fiecare formă de minitartă, acoperi pereţii acestora şi torni din compoziţie. Laşi la copt 15-20 de minute sau până când devin aurii- arămii.

Minitarte cu sunca si cascaval

Minitarte_cu_sunca_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.