Minitarte cu ricotta

Printeaza

Minitarte cu ricotta din: aluat de foietaj, ricotta, struguri, galbenus, zahar.

Ingrediente:Minitarte_cu_ricotta

  • 1 pachet de aluat foietaj
  • 250 g de ricotta
  • 300 g de struguri
  • 4 gălbenuşuri
  • 70 g de zahăr

 

 

Mod de preparare:

Din ricotta, zahăr şi gălbenuşuri se face o compoziţie. Boabele de struguri se spală bine. Foietajul se taie sub formă de cerc.

Peste fiecâre cerc se pun 2 linguri din compoziţia şi boabe de strugure. Se pun la cuptor, la 180 grade şi se pudrează cu zahăr brun.

Minitarte cu ricotta

Minitarte_cu_ricotta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.