Minitarte cu glazura picanta

Printeaza

Minitarte cu glazura picanta din: unt, zahar pudra, oua, mandarine, faina, migdale, praf de copt, boai iute, lamaie, sare, scortisoara, banuti de ciocolata alba si ardei iute.

Ingrediente:Minitarte_cu_glazura_picanta

  • 125 g unt
  • 225 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 4 mandarine
  • 180 g faina
  • 100 g migdale
  • jumatate de pliculet praf de copt
  • un varf cutit boia iute
  • o lamaie
  • sare
  • scortisoara
  • banuti de ciocolata alba
  • ardei iuti mici

 

Mod de preparare:

Untul se pune într-un bol împreună cu 125 g zahăr pudră, puţină sare şi ouăle. Se adaugă sucul de mandarine, p.aful de copt şi se mixează până se omogenizează compoziţia. Se adaugă scorţişoară după gust, coajă rasă de mandarine, migdalele şi făina. Se mixează, se toarnă compoziţia în forme de hârtie pentru brioşe unse cu unt şi se aşază pe o tavă.

Se introduc în cuptor şi se coc la foc mediu 10-15 minute, având grijă să nu se ardă. Se scot din tavă, se aşază pe un grătar şi se lasă să se răcească complet. Restul de zahăr pudră se amestecă bine cu boiaua iute şi suc de lămâie adăugat treptat până rezultă o glazură lichidă, dar mai groasă.

Se toarnă deasupra tartelor şi se lasă să se întărească. Pentru decor se folosesc banuti de ciocolata alba si ardei iuti mici.

Minitarte cu glazura picanta

Minitarte_cu_glazura_picanta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.